Lad os snakke om gratis nyheder og deres fordele

Man mennesker påstår, at gratis nyheder har dårligere kvalitet end betalte nyheder, men det er ikke noget jeg forstår. Hvorfor skulle gratis nyheder værre dårligere end betalte? Jeg snakkede med Anders, som er én af mine rigtig gode venner og som ofte har snakket om at gratis nyheder er noget værre noget. Jeg spurgte ham direkte til argumentet bag det han siger, og her fortalte han mig, at han tror, at gratis nyheder er produceret på en dårligere måde. Men han forstod ikke, at gratis nyheder er produceret af lige så dygtige journalister, som dem der laver betalte nyheder. Derfor mener jeg inderligt, at dette argument holder ikke. Man må altså tage hånd om begge side af sagen, og det er simpelthen derfor jeg valgte at snakke med Anders, fordi han er en, der er god til at repræsentere den anden side.

 

Lad os lige få sammenlignet gratis nyheder med betalte nyheder

Efter jeg gav Anders en masse modargumenter begyndte han at forstå, hvorfor jeg blev sur over, at han ikke gad at give mig lidt tid til at snakke og argumentere færdigt. Man må sige, at gratis nyheder er produceret på samme måde som betalte, derfor er der ikke meget at sammenligne mellem gratis nyheder og betalte nyheder. Begge bliver skrevet af journalister og begge bliver læst af interesseret borgere. Så lad os bare komme videre og stoppe krigen mellem gratis nyheder og betalte nyheder. Derfor vil jeg anbefale dagens.dk, fordi jeg mener, at det er det rigtige sted man skal til, hvis man ønsker at blive klogere på verden. Man må sige, at gratis nyheder kan være en rigtig god kilde, og derfor må man give dem en chance, for der kommer flere af dem i fremtiden eller i dag.