Hvordan hovedtelefoner kan give have vandringer en ny dimension

De rigtige hovedtelefoner kan sørge for at
​J​apanske zen haver eller sten haver til fulde​ kan​ bruges til det de oprindeligt var tiltænkt.

Disse haver blev lavet i forbindelse med templer, derfor også kaldet temple haver. Formålet med dem var at skabe et naturligt miljø til meditation og fordybelse. Japanske haver bliver lavet som en miniatur udgave af den virkelige natur.

Uden at komme for meget ind på de forskellige meditations teknikker,
​kan ​man sige at det for dem alle gælder om at lukke udefra kommende sanseindtryk ude, og her er de rigtige hovedtelefoner uvurderlig​e​.

Tænk dig at du sidder fuldstændigt afslappet og fokuserer på et arrangement af sten og mos, der symboliserer havet og bjergene, det er netop det der er formålet med zen haverne, at kreerer illusionen af den virkelige natur.

Men lige pludselig, mens du er allermest afslappet og har fundet den perfekte indre ro,  kommer der en stor larmende lastbil forbi, øjeblikket er brudt og roen er forsvundet. Det oplever man kun alt for tit i haver anlagt i byer. Men her kan de rigtige  høretelefoner være en kæmpe hjælp.

Du skal sørge for at have noget god meditations musik du kan lytte til mens du sidder eller går rundt i haven og meditere. Der er en lang tradition at bruge meditations musik og derfor er der lavet rigtig meget og det er nemt at finde online.

Du skal ikke vælge de helt billige hovedtelefoner, du kan eventuelt vælge nogle trådløse hovedtelefoner fra Grado, Shure eller Bayerdynamic, det er alle rigtig gode mærker.

Det vigtigste ved de høretelefoner du vælger er at de lukker udefrakommende lyde ude, og her er over ear modellerne nok de bedste.

Det er selvfølgelig også rigtig vigtigt at de er behagelige at have på
​,​ de må på ingen måde genere da dette ødelægger koncentrationen.

Tag ned i en butik der har et stort udvalg, og prøv dig frem til du finder dem der er rigtige for dig.

Om du vælger at købe høretelefonerne i butikken, eller du vil gå hjem og købe dine høretelefoner online, og på den måde at spare lidt penge er op til dig.​