Rent springvand med algerens

Da min mor fik et springvand

I anledningen af, at min mor snart fyldte 40 år, så ville min far købe en helst speciel gave til hende, som hun i den grad aldrig ville glemme. Han havde planlagt, at han ville købe to gaver til hende, hvoraf den ene af dem skulle være en smule spøjs og noget som hun på ingen måder havde ønsket sig, da han mente, at dette kunne være sjovt. Min far har altid været en værre en – kort sagt, en vaskeægte spasmager, der altid har holdt af at sætte gang i en fest.

AlgerensMin far og hans spøjse humoristiske sans gjorde, at han investerede i et kæmpestort springvand, der skulle befinde sig midt i vores have. Da min mor var udelands på en forretningsrejse op til hendes fødselsdag, så havde han masser af tid til at få det installeret inden hun kom hjem. Udover dette springvand, så havde han ligeledes købt en halskæde, som hun længe havde gået og ønsket sig, så den ville bestemt falde i god jord hos hende. Da min mor kom hjem på dagen og så, at der pludselig stod et springvand i haven, så vidste hun med det samme, hvem der havde fået denne idé – hun var på ingen tænkelige måder i tvivl! Hun fandt det skrækkelig grimt, men kunne nu ikke lade være med at elske det alligevel. Hun fandt i hvert fald gaven humoristisk, hvilket var det min far havde håbet på.

 

En omgang algerens i gave

Da tiden så endnu engang nærmede sig og min mor nu igen snart havde fødselsdag, så havde min far på ny fundet på en absolut fjollet gave. Da springvandet over vinteren var gået hen og blevet en smule sjusket at se på grundet alger, så fandt han det passende, at min mor skulle have en algerens i 41-års fødselsdagsgave. Han var virkelig spændt på hendes reaktion på denne gave.